Aku nak viral bengkel Melayu ni biar semua org tau apa yang aku alami…

Hamdan Abdul Manan

Aku nak viral bengkel melayu ni biar semua org tau apa yg aku alami. Semalam aku hantar kete kat bengkel ni utk repair power window yang tak function. Bengkel ni nampak sebok banyak kerete dan pomen tu ckp tk sempat siap sbb dah lewat.

Aku terpaksa tinggalkan kete kat bengkel sbb power window dah turun tk mau naik. Takut kena banjir bila hujan turun terpaksa aku balik umah naik grab.

Arini aku datang bengkel tengok diorang dah bg barai pintu kete aku. Pastu pasang balik siap semua pomen terus bg kunci kete kat aku. Dah siap katanya. Aku tanya berapa kos?

MasyaAllah dia cakap, TAK PAYAH BAYAR. Takde apa yg rosak dan diganti, cuma wayar switch longgar dia pasang balik bg ketat jer.

Kalau kedai lain kompom kena PAW paling kurang 30-40 hengget sbb buang masa dia buat keje, upah parking satu malam dlm bengkel lg. Tolong la support bengkel org kita, masih ada lg yang jujur diluar sana.

Hamdan Abdul Manan

Ni lokasi bengkel yg sy maksudkan.
FZ Auto Pro Servis
4, Jalan Utama 2/12, Taman Perindustrian Puchong Utama, 47100 Puchong, Selangor
03-8068 5479
https://maps.app.goo.gl/G21SP

sumber; Hamdan Abdul Manan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*