Dr. Elies Elias, anak Melayu yang mencipta nama di bumi UK

Elies Elias

Dah beberapa bulan saya bekerjasama dengan pihak polis U.K. untuk design tudung polis wanita islam yang bekerja di barisan hadapan (front liners) taktikal unit. الحمد الله siap dah dan diorang suka sangat. Sekarang pihak bomba UK pulak tgh contact saya. Saya dah ada idea untuk diorang

Baru2 hi heboh kat surat khabar Malaysia pasal polis U.K. benarkan pakai tudung (padahal benda tu dah lama), tapi diorang tak sebut pun yang design/supply sebenarnya seorang anak Melayu.

Diorang tak tahu pasal saya kot. Saya bukan orang terkenal

P/s: Saya tak boleh tunjuk sini. Nanti ada org tiru macam beberapa peniaga Malaysia yang tidak beretika. Copyrighted design pun tiru. Tunggu surat saman sampai ok?

Alhamdulillah. Kena interview masuk tv pasal tudung MoreSlim, tapi kali ni cakap omputeh lak. Rasanya mmg berterabur.. huhu. Islam Channel TV, London.

Dr. Elies Elias
PhD Biomaterial & Biomedical Engineering

sumber; Elies Elias 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*