Gempar! Kertas Al-Quran dijadikan bahan bungkusan oleh sebuah syarikat jualan online terkenal di Malaysia

Khairunnisa Md Nasir

Seorang netizen telah memuat naik sebuah status kekecewaan terhadap sebuah syarikat jualan online terkenal di negara kita semalam kerana menggunakan kertas ayat-ayat Al-Quran sebagai kertas pembungkusan.

Beliau yang membeli secara online telah menerima barang pesanannya semalam begitu terkejut dan m@rah terhadap tindakan syarikat tesebut kerana tidak peka dengan sens1vit1 agama.

Persoalannya, adakah tindakan ini disedari atau sengaja dilakukan?

Baca lagi…

Original message;

Beli barang kat ******* sekali page ayt alquran yg dah koyak2 buat sumbat dlm kotak.

Sesedap rasa je si wong ni. B1adap betul… Sengaja je ni. Dah tentu2 tau customer dia islam 😤

Dalam kotak tu ada campur jugak buku2 latihan agama budak skolah. Skrg ni mana dia dapat buku2 agama n alquran tu sekali? Adakah owner buku tu jugak yg buang sembarangan n **** ni kutip?

Sy boikot seller ni!

No photo description available.

No photo description available.No photo description available.

sumber; Khairunnisa Md Nasir

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*