Menjelang 24 Jam Notis Dari Sultan Perak; Maklumat sahih mendapati ada beberapa ADUN BN Perak yang siap sedia melompat Ke PH?

google

Keputusan Terkini PAS Perak

1. 3 ADUN PAS Perak tidak akan bekerjasama dengan mana2 pihak samada BN atau PH

2. PAS kekal menjadi suara pembangkang yang lantang memeperjuangkan isu-isu umat Islam dan hak2 rakyat pelbagai kaum di dalam Negeri Perak ini.

3. Segala tohmahan terhadap PAS kononnya akan bekerjasama dengan BN Perak untuk membentuk kerajaan Negeri adalah tidak benar sama sekali dan ianya adalah berita palsu yang sengaja dicipta pihak tertentu untuk menjatuhkan maruah perjuangan PAS di mata rakyat.

4. Sebaliknya PH kini sedang berusaha membeli ADUN BN untuk lompat ke PH bagi membentuk kerajaan negeri Perak.

5. Maklumat sahih mendapati ada beberapa ADUN BN Perak yang siap sedia melompat Ke PH kerana tidak ada gunanya lagi mereka kekal dalam BN kerana BN tidak lagi menguasai kerajaan Pusat.

6. PAS kini dilihat sebagai Parti yang paling bermaruah dan kekal dengan prinsipnya meskipun diuji dengan belbagai ujian serangan.

7. Rakyat khususnya orang Melayu Islam perlu memberikan mandat yang lebih besar kepada PAS pada PRU 15 akan datang untuk kuatkan suara Umat Islam di DUN dan Parlimen.

sumber; FB

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*