(Video) Subhanallah. Anda Pasti Terkejut Dengan Perubahan Prof. Klon, Pak Nil

Khann Da'ie

Lama tak dengar cerita Pak Nil kan.. Dpt berita dari kekanda kami Dato Ridzuwan Sulaiman Rupanya pak Nil dah ada Madrasah Hafiz..mudir dan Ustaz² semua karkun..

MasyAllah.. Diam² bina saham Akhirat..kita semua akan balik akhirat.. Tak lama mana pun kat dunia ni.. Pangkat darjat kemahshuran semua akan kita tinggalkan…Terbaik Dato Aznil Haji Nawawi..antara insan yg di senangi hampir semua lapisan masyarakat di mlysia..

Image may contain: 6 people, wedding

Image may contain: 9 people, including Anas Abd Rahman

Semoga mnjadi asbab Hidayah buat teman² yg lain.. Amin.. Kadangkala kita mudah menilai org dgn melihat buruk org.. Sdgkan kita tak tahu, kebaikan² yg mereka buat secara sembunyi mnjadi asbab Keampunan dan rahmat Allah untuk mereka..

Hidup ini jgn suka mghukum org.. Syurga neraka bkn milik kita.. Sentiasa Sangka baik dan Doa Hidayah untuk semua Umat insyAllah.. Amin..

Image may contain: 12 people, people smiling, people sitting

Profesor kLon pun ada fikir nk jadikan anak² generasi Baru ni Hafiz Quran… Terbaik, orang yg popular pun sdg diam2 bina saham Akhirat.. Kita yg biasa2 ni seharusnya mesti kne ada niat juga.. Dari keluarga kita lahirnya Hafiz Hafizah Al-Quran. Amin

sumber; Khann Da’ieAl Faqir Sufian 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*