“Mama Betul Tak Boleh Terima Benda Ni, Demam Terus Nangis Fitnah Ni Dahsyat…” – Kak KM Demam Akibat Fitnah Solat 2 Rakaat

Usahawan terkenal Kak KM mengalami tekanan yang besar setelah dikec4m oleh warganet kerana mempraktikkan kepercayaan Feng Shui untuk lokasi kediamannya.

Anak perempuan Kak KM, Bella, mendedahkan percakapan WhatsApp mereka, di mana Kak KM menyuarakan rasa kec3wa dan kesal atas tudu.han fitn4h dan penindasan yang dialaminya.

Bella merakamkan perbualan tersebut, termasuk pernyataan Kak KM yang menegaskan bahawa dia telah difitn4h dan dianiaya oleh netizen.

Sebagai respons terhadap pertanyaan mengenai kekayaan, Kak KM menegaskan keberhentiannya dan menyatakan keinginan untuk mengetahui hasil kekayaan individu yang mempromosikan solat dua rakaat dan Feng Shui.

Berikutan ser4ngan bertubi yang diterimanya, Kak KM mengalami kemuru.ngan dan dem4m, sementara anaknya, Bella, memberitahu bahawa dia sebagai anak tidak mahu terlibat dalam memberi penjelasan. Sebelum ini, Kak KM memuat naik tujuh video mempromosikan tanah lot dengan Feng Shui yang baik.

Lihat klip video di bawah:

 

@smexyshawtymak aku mmg taknak buat penerangan, itu keputusan & hak dia. tapi aku anak takkan diam kalau org buat mak aku. aku harap babi2 yg memfitnah & menganiaya mak aku ni akan dapat musibah yg sgt teruk. amin ya rabb.

♬ original sound – bukan bella

Sumber: Tiktok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*