[VIDEO] Penampilan Terbaru Syamsul Yusof Undang Perhatian Netizen, Nampak Sedih?

baru² ini tukar di media sosial satu video menunjukkan keadaan pengarah terkenal, Syamsul Yusof yang dikatakan nampak sedih. Biar betul?

kalau korang tengok video tu, Syamsul yang berambut pendek serta lebih kemas dilihat bergambar dengan seorang kanak-kanak lelaki

pengarah berusia 39 tahun itu juga sempat menasihatkan kanak-kanak yang dikenali sebagai Zarriel itu untuk belajar bersungguh-sungguh di sekolah serta menjaga bapanya.

Kalau korang tengok ruangan komen, ada netizen mendakwa Syamsul kini sedang ‘berubat’ namun tidak diketahui atas sebab apa.

ada juga warga maya yang mengatakan bahawa riak wajah bekas suami kepada aktres Puteri Sarah Liyana itu sedikit sedih dan semakin kurus.

Sol nampak sedih air muka tu. Moga back to the old Shamsol.

Mengimbas kembali, rumah tangga Syamsul dan Puteri Sarah Liyana mula berantakan setelah hadirnya orang ketiga iaitu Ira Kazar yang kini sudah sah menjadi isteri kepada pengarah itu.

syamsol

dan Puteri Sarah akhirnya bercerai pada pertengahan Jun lalu dan turut mempunyai dua orang anak hasil perkahwinan mereka yang terdahulu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*