[VIDEO] “Bus.uk Bau Ketiak Baba”-Jebat Jayden Naik LRT Satu Keluarga Raih Perhatian Netizen!

Siapa yang tidak kenal dengan anak lelaki pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila iaitu Jebat Jayden yang semakin menjadi perhatian warganet. Kepetahan bercakap Jebat Jayden membuatkannya mempunyai ramai pengikut di sosial media kerana telatahnya yang kadangkala melucukan itu.

Jebat Jayden sering menjadi perhatian ramai tidak kira bersama siapa pun dia berada pasti akan ada gelagat yang mencuit hati yang dilakukannya itu. Semua telatahnya sering dikongsikan di sosial media dan membuatkan ramai yang terhibur.

“Untung Jebat Ada Dua Mummy”

Baru-baru ini, tular satu video yang dimuat naik di laman media sosial tiktok milik @noornabila713 yang meraih perhatian ramai. Video berkenaan, kini mendapat jumlah tontonan sebanyak 733 ribu, tanda suka sebanyak 20 ribu dan 2 ratus komen.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Jebat Jayden bersama keluarganya iaitu Noor Nabila, Sharnaaz Ahmad dan Amelia Lim yang menaiki LRT di stesen Kl Sentral.

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Jebat Jayden yang teruja menaiki LRT itu. Selain itu, mereka juga memuji Noor Nabila kerana mampu untuk keluar bersama-sama dengan bakal isteri bekas suaminya itu.

“Aku dah nampak Nabila dengan Sharnaaz suami isteri kat situ, Amelia macam anak sulung dia plak, Jebat anak bongsu”

“Tabik spring lah Nabila, kalau aku memang tak mampu la, demi anak mereka sanggup buang ego masing-masing”

“Happy family, suka tengok diorang ni, Amelia nie macam kakak jebat”

Nabila ni makin berusia makin cantik”-kata mereka.

Apa-apa pun, kita sama-sama doakan yang terbaik buat mereka. Semoga kita semua peroleh keberkatan hidup di dunia dan di akhirat.

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*