“Terlihat ceria padahal hampir giIa” -Isteri pertama Abang Tesla

Perkongsian isteri pertama influencer, Abang Tesla iaitu Nurmajdina Jamari telah mencuri perhatian ramai apabila kasyen yang disertakan seakan menyatakan kondisi dirinya.

Isteri Abang Tesla luah perasaan?

Kenyataan ringkas menyatakan yang terlihat ceria padahal hampir gila itu ditulis di ruangan video sebelum memaklumkan yang dirinya dalam keadaan baik di ruangan kapsyen.

“I’m okay, i’m fine Gwenchana, teng neng neng neng,” tulisnya ringkas.

 

@n.majdinaI’m okay, i’m fine Gwenchana, teng neng neng neng ❤️♬ original sound – Nurmajdina Jamari

Doa isteri abang Tesla terus kuat

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang telah meninggalkan kata-kata semangat kepada wanita tersebut termasuklah berharap agar dia terus kuat dalam apa keadaan sekalipun.

Nurmajdina juga dilihat membalas beberapa komen dengan mengucapkan terima kasih diatas sokongan serta doa-doa yang dikirmkan kepadanya.

Semoga kesedihan yang dihadapi isteri pertama abang Tesla terub4t

Ada yang faham apa yang dirasai Kak Maj

Cukuplah Allah bersamamu

Bawa isteri pertama makan malam romantik

Dalam pada itu, menerusi TikTok Abang Tesla, dia telah memuat naik momen sewaktu membawa isteri pertama menikmati makan malam romantik berdua.

 

@abg.tesla Isteri untuk dihargai #abgtesla ♬ original sound – ABG.TESLA

Kita doa jela yang terbaik

Melihat dari posting yang dibuat Abang Tesla atau nama sebenarnya, Mohammad Khaliltizam Yusri, 28, ramai yang meninggalkan maklum balas dengan menyatakan rasa sedih melihat raut wajah isteri pertamanya walaupun dia kekal tersenyum sewaktu makan bersama.

Ada juga yang seakan memahami perasaan Nurmajdina dan mendoakan agar terus kuat dalam menghadapi ujian hidup lebih-lebih lagi berpoligami

Dia pun masih mencuba, doakan yang terbaik

Sedih nampak Kak Maj macam tu

Untuk rekod, kisah poligami influencer terbabit telah tular di media sosial apabila memberitahu mahu mendirikan rumah tangga sekali lagi kepada isteri pertama seusai menunaikan solat.

Apa yang membuatkan netizen berang adalah tindakan lelaki itu yang merakam momen sedih bagi seorang isteri sebelum memuat naik ke media sosial sebagai satu konten.

Walau bagaimanapun, kedua-dua isterinya dilihat baik-baik sahaja apabila mereka sama-sama menunaikan ibadah umrah dan melancong keluar negara bertiga.

Sumber: TikTok n.majdina, abg.tesla

Sumber via omm

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*