Panggil Ex Staff Anj1ng Siap Ajak Jumpa Di Kilang, Sekali Bekas Pekerja Kant0ikan Sesuatu Yang Mengejvtkan

Nama ‘Mak Cik Kemb0ja’ sedang hangat diperkatakan selepas dirinya menyifatkan b4ngsa MeIayu sebagai pemaIas jika dibandingkan dengan orang Kemb0ja.

Perkara itu meraih lebih banyak perhatian selepas individu dikenali sebagai Ezuan yang mendakwa anak kepada Mak Cik Kemb0ja membela nasib ibunya yang teruk dikrit1k.

Susulan itu, seorang individu yang mendakwa dirinya bekas pekerja Mak Cik Kemb0ja tampil membid4s semula kenyataan Ezuan.

“Memang aku meny4lak macam anj!ng. Sebab mak kau tu yang cakap b4ngsa MeIayu pemaIas. Aku nak cerita dengan kau sikit, aku kerja dengan mak kau tak sampai setahun lebih.

“Aku ex-staff mak kau, tapi ex-staff mak kau ni yang tolong dapatkan hampir dekat RM2 juta dekat dalam TikTok sahaja. Aku yang buat. Bukan aku yang cakap, mak kau sendiri yang cakap,” kata lelaki itu.
Dalam pada itu, lelaki itu turut mendedahkan bahawa dia pernah membantu syarikat wanita itu daripada jatuh bankr4p.

“Masa mak kau nak jatuh miskin, mak kau nak bankr4p, inilah orang yang tolong buat dekat dalam TikTok,” tambah lelaki itu lagi.

Terdahulu, Mak Cik Kemb0ja atau nama sebenarnya Madame Mariyah tular selepas kelancangan mulutnya yang membangk1tkan kemar4han dalam k4um MeIayu menerusi satu hantaran di TikTok.

Lihat klip video di bawah:

 

@lanchemical Patutlah anak makcik kemboja ngamok dekat bekas pekerja ni, rupanya banyak rahsia dalam dia pegang. #pendatangwargaasing #makcikkemboja #anakmakcikkemboja #inimalaysiaku #lanchemical ♬ original sound – لن كيميكل

Sumber: TikTok

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja

Sumber Catatan Terakhir

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*