[VIDEO]”Tak sangka Fazura macam ni,kecewa dengan Faz” – Bawa Bendera PaIestin Ke Konsert Coldplay, Fazura Dikec4m Netizen

Umum mengetahui, sebelum ketibaan kumpulan tersebut di Malaysia, banyak pihak yang tidak bersetuju dengan penganjuran konsert tersebut yang dilihat tidak sensitif dengan isu yang kini berlaku di PaIestin

‘Dem4m’ konsert kumpulan antarabangsa, Coldplay nampaknya masih lagi terasa di kalangan peminat-peminat kumpulan di Malaysia.

Pun begitu, konsert tersebut berjalan dengan lancar tanpa sebarang g4ngguan pada Rabu, 22 November lalu.

Konsert jelajah Music of The Spheres itu dihadiri oleh 75,000 orang penonton dan ada juga nama-nama besar dalam industri hiburan yang turut hadir termasuklah usahawan serta selebriti terkenal, Fazura.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Fazura bagaimanapun menerima kec4man hebat daripada netizen yang menganggap dia keterlaluan dan tidak menghormati saudara Islam di PaIestin yang kini berada dalam kesusahan.

Video Penuh

 

@syameysazali Fix You ft Fazura #coldplayconcert #coldplay #musicofthespheresworldtour #kualalumpur #fazura #fixyou ♬ original sound – syameysazali

Pelakon filem Manisnya Cinta di Cappadocia itu dilihat begitu terharu ketika lagu Fix You dimainkan, malah dia turut mengibarkan bendera PaIestin sebagai tanda s0lidariti.

“Tak sangka Fazura macam ni”

Di ruangan komen, ramai yang seakan tidak setuju dengan tind4kan pelakon itu dan memberikan kec4man terhadapnya, malah ada yang berkata Fazura seakan terjerumus ke arah maks1at.

Apa kata anda?

 

Sumber via LM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*