Pvnca Dari PenyondoI Nur Nilam Dedah Sudah Bercer4i Dengan Komeng

Nur Nilam Ortiz, isteri kepada pelakon Azlan Komeng, telah mengesahkan bahawa mereka telah bercer4i. Walaupun tidak menyatakan secara terperinci mengenai percer4ian mereka, Nilam, 45, memberitahu bahawa dia akan menghadiri Mhkamah Syariah Kuala Lumpur pada Khamis untuk membuat pengesahan lafaz cer4i.

“Saya dan Komeng sudah bercer4i. Tapi kena tunggu Khamis akan ke mhkamah untuk sahkan lafaz cer4i sebab lafaz dibuat di luar mhkamah…” – Nilam

“Walaupun saya bukan rakyat Malaysia, tapi saya menghormati undang-undang negara ini…” – Katanya

Nilam mendedahkan perkara tersebut melalui satu video yang dimuat naik di laman TikTok peribadinya.

Dalam hantaran tersebut, beliau turut memberikan petunjuk bahawa punca keretakan rumah tangga adalah disebabkan oleh kehadiran orang ketiga yang disebut sebagai ‘pel4cur peribadi’.

Nilam turut menyindir wanita tersebut, menasihatkan supaya bersiap sedia untuk melangsungkan majlis pernikahan setelah urusan percer4ian mereka selesai.

Lihat klip video di bawah:

 

@puan_nurnilamortiz_ Yes redha itu lebih tenang. Feels like I’m ready to accept whatever is going to happen which actually caused me to make a peace with myself#nurnilamORTIZ #NN #AkN #AMK #kedongdongsitukangsihir #takkanmenangsitukangsihir ♬ original sound – Puan Nilam

Sumber: Tiktok

Sumber via sinetronmalaya

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*