“Jika Ada Jod0h Yang Terbaik Untukku, Aku Terima…” – Hidayah

Selepas tiga tahun menjadi ibu tungg4l dan balu kepada Allahy4rham Abam, Nor Hidayah akhirnya terbuka hati untuk menerima orang baharu dalam hidupnya. Setelah beberapa lelaki mendekatinya, Hidayah atau Nor Hidayah Mohd Ali, 31 tahun, menyatakan kesiapannya untuk menerima kehadiran seorang lelaki sebagai suaminya.

Walaupun Hidayah berkata arw4h Abam tetap mempunyai tempat istimewa dalam hidupnya, dia kini bersedia untuk melangkah ke hadapan. Hidayah berkongsi perkara ini melalui TikTok miliknya yang memaparkan gambar dirinya di atas pelamin.

Hidayah menegaskan bahawa dia tidak meletakkan sebarang syarat, tetapi cukup menerima dirinya dan anak lelakinya, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey, yang berusia 4 tahun. Dalam perkongsian tersebut, Hidayah menyatakan terima kasih kepada doa orang ramai yang membuat perniagaannya berjalan lancar, memberikan keselesaan hidup kepada anaknya.

Walaupun banyak yang berminat, Hidayah menjelaskan bahawa dia masih belum bersedia untuk berkahwin lagi. Namun, dia tidak menolak jika dipertemukan jod0h dengan mana-mana lelaki. Fokus utamanya kini adalah menguruskan anak tungg4lnya, Hamzah, dan perniagaannya. Hidayah dan Abam mendirikan rumah tangga pada 2017, dan Abam mninggal dunia pada 10 Februari 2020 ak1bat dem4m panas pada usia 32 tahun.

Lihat Posting di bawah:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hidayah_hamzah (@hidayah_hamzahh)

Sumber: Instagram, Tiktok

Sumber sinetronmalaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*