Perlu Berb0,gel, RM500 Per Sesi” – Studio Filem P0r.no Pertama Di Malaysia, Kini Giat Mencari ‘TaIent’ Di Instagram

Tular baru-baru ini mengenai satu akaun yang mendakwa mewakili satu studio ‘dewasa’ dan luc4h yang kini sedang giat mencari pelakon baru ataupun ‘tal3nt’ bagi tujuan merakam filem bercirikan tontotan dewasa.

Menurut sumber, orang ramai yang didekati pihak studio tersebut tampil berkongsi pengalaman mereka dan mendedahkan ada menerima beberapa mesej peribadi di Instagram daripada individu tersebut.

Difahamkan, individu itu mencuba untuk menawarkan posisi sebagai pelakon filem dewasa dan turut menjanjikan bayaran sebanyak RM500 untuk setiap satu sesi penggambaran.

Antara syarat yang dikenakan adalah tiada 4ksi s3ks terlibat, rakaman berlangsung selama 3 hingga 5 jam dalam masa satu hari dan pelakon perlu berb0.gel sepanjang rakaman.

Difahamkan, kandungan filem itu akan diedarkan ke pelbagai platform yang menjual video dewasa dan luc4h dan ia juga tertumpu kepada penonton antarabangsa.

Malah, individu itu mendakwa pihak mereka hanya melihat kepada profil wanita yang dirasakan cantik dan akan bertanyakan sama ada mereka berminat atau tidak.

Menerusi perbualan antara individu itu dengan seorang wanita, studio tersebut dilap0rkan beroperasi di ibu kota Kuala Lumpur.

Sekadar info, negara Malaysia mempunyai peraturan dan undang-undang ketat berkenaan sebarang penghasilan, pengeluaran, pemilikan dan pengedaran berkaitan kandungan dewasa dan luc4h.

Pelaku boleh berdepan huk0man yang berat, termasuklah denda dan penj4ra jika didapati terlibat dalam aktiviti berkaitan dengan porn0grafi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*