‘Bila Rasa Nak Kalah Baru Minta Maaf’ – Netizen D4kwa Syura & Lan Solo Tak Ikhlas

Persengk3taan antara penyanyi Siti Nordiana dengan lima individu termasuk dua rakan industri iaitu Lan Solo dan Syura Badron akhirnya selesai semalam apabila mereka mengambil pendekatan untuk bermaafan.

Netizen kec4m

Menerusi tinjauan OhBulan! di ruangan komen Instagram (IG) sebuah portal hiburan, rata-rata peminat menyokong Siti Nordiana dengan menyifatkannya sebagai seorang kawan yang berhati mulia.

Bagaimanapun, Syura dan Lan pula dihujani kec4man daripada warganet dengan mendakwa permohonan maaf mereka tidak ikhlas malah ada yang turut melabel mereka suka menyind1r.

Mudah je sebenarnya minta maaf, ini tak ego sangat. Dah buat salah berlagak. Bila rasa nak kalah baru nak minta maaf.

Ikhlas ke diaorang mintak maaf, terus up status (IG) dia menganj1ng lagi ada, teruk per4ngai artis tu. Done unfollow mereka. Makcik pakcik bawang dah boleh boikot dah diaorang ni.

Maafkan boleh. lupakan tidak. Lagi-lagi bila tengok gambar last tu dengan ayat sind1ran lagi..ehh aku ger4m. Tapi tak apa, Nana baik, ramai sayang. Keep support Nana, unfollow yang dua ketul tu

Tidak berdiam diri, Syura dilihat membalas ringkas pada beberapa komen pedas yang ditinggalkan warganet.

Yakinnya kamu.

Baiklah netizen yang serba tahu.

Terdahulu, Siti Nordiana bertindak memfailkan saman sebanyak RM2.5 juta terhadap lima individu tersebut dengan mendkwa mereka telah mengeluarkan kata-kata berunsur fitn4h ketika bersiaran langsung di IG sehingga menjejaskan imejnya.

Sumber: IG Portal Hiburan

Sumber  OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*