“3 Ekor Tu Artis Sampah, Menyanyi Pun Sendu” – Syura Badron Kesal Dikec4m Isu S4man Siti Nordiana, Gesa Permohonan Maaf Atau Sampai Surat S4man

Penyayi Syura Badron semalam tampil meluahkan rasa berang apabila dia dikecam tanpa henti oleh sesetengah netizen di media sosial berhubung isu tamatnya kes saman menyaman antara dia dan beberapa individu lain dengan penyanyi Siti Nordiana.

Kata Syura, dia memberi tempoh 24 jam kepada individu itu untuk tampil membuat permohonan maaf kepadanya atau dia akan mengambil tindakan undang-undang.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nordiana Alias (@sitinordiana)

Tolong ambil perhatian! Dan untuk dia tolong direct message (DM) saya dalam tempoh 24 jam atau saya panjangkan perkara ini kepada peguam.

Korang tak sedar ke yang korang pun sedang mengumpat juga sekarang ni. Ambillah pengajaran dari apa yang saya alami.

Kalau ada yang nak merasa naik turun mahkamah, sila teruskan berbuat demikian, tunggu je surat lawyer dari saya.

Syura juga berkongsi mengenai hal itu menerusi satu hantaran di Instagram miliknya selain menunjukkan tangkap layar kata-kata yang dilemparkan individu itu terhadap dirinya.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syura badron official (@syurabadron)

Tak payah jadi penunggang agama la Syura. 3 ekor tu bukan ada degree pun, setakat artis sampah. Menyanyi pun sendu.

Eh sial la tuduh kitorang netizen. Korang yang mengumpat Nana, salahkan netizen pulak.

Terdahulu, Siti Nordiana membuat permohonan maaf kepada lima defendan iaitu Syura, Lan Solo dan isteri serta dua individu lain selain menyatakan dia memaafkan semua tindakan mereka sebelum ini.

Kontroversi mula tercetus apabila kelima-lima sekawan itu ada membuat pendedahan mengejutkan berkaitan konflik yang berlaku antara mereka ketika sesi Instagram live pada 20 Julai 2021 yang lalu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*