Kami Berci0m..Terangs4ng & Buat S3ks Di Rumah’ – Wanita Kel4b Malam Bongkar Hubungan Dengan Influencer Berstatus Suami Orang?

Kemelut rumah tangga pasangan pempengaruh iaitu Hajar Hanif dan suaminya, Mikhail Isaaq nampaknya masih belum menemui noktah. Malah, satu demi satu ‘rahsia’ mula terungkai.

“Kami berci0m, terangs4ng dan..’

Terbaharu, Hajar menerusi perkongsian video di akaun media sosialnya berhubung pertemuannya bersama seorang wanita yang didakwa pernah menjalinkan hubungan badan dengan suaminya.

Wanita berkenaan akui dia tidak akan pernah meniduri mana-mana lelaki yang merupakan teman lelaki, tunang atau suami orang tetapi Mikhail didakwa berbohong berhubung status perkahwinannya.

Saya tak akan pernah tidur dengan teman lelaki, tunang atau suami orang. Sebab saya percaya, kalau saya buat benda tu nanti akan berbalik semula kepada saya. Bila saya tahu dia tu suami orang, saya rasa mental saya tak berapa okay. Saya putuskan nak lepaskan semua.

Wanita yang tidak didedahkan identiti itu turut menceritakan kembali pertemuan pertamanya bersama Mikhail sehingga mereka boleh terjerumus ke lembah m4ksiat.

Kami berjumpa bulan Oktober di sebuah kelab malam. Masa tu dia datang dan tegur saya. Dia juga pernah ajak saya balik. Awalnya saya pelik, saya tanya nak ke mana. Lepas tu dia kata, itu jalan nak ke rumah dia di Seremban. Dalam kereta dia juga ada sebut tentang bekas isteri.

Lepas makan, kami masuk bilik. Dia baring dekat dengan saya dan waktu tu dia dah mula pegang-pegang, peluk. Kami berci0m..terangsang dan kami buat benda

Dalam pada itu, Hajar menjelaskan bahawa Mikhail masih tidak mengaku mengenai lafaz taklik tal4k 3 yang sudah lama jatuh. Malah lelaki itu turut mencabar dirinya untuk membuktikan dkwaan tersebut di mhkamah.

Video:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*