Drama baharu Amir Ahnaf tular, ada babak wanita buat ‘pr0jek’ bawah meja?

Tular satu babak dalam drama Syurga Itu Bukan Mudah lakonan Amir Ahnaf yang did4kwa mempunyai unsur luc4h.

Menerusi satu perkongsian di TikTok @annajobling.fc, babak dalam episod tiga drama tersebut memaparkan Anna Jobling (Aileen) cuba masuk ke dalam pejabat Amir (Farid).

Amir Ahnaf ‘projek’ bawah meja?

 

@annajobling.fc SYURGA ITU BUKAN MUDAH EPISOD 3 PART 3/5 #annajobling #annajoblingfc #weloveannaj #syurgaitubukanmudah #SIBM #aileen #farleen #AnnAmir #CapCut #fyp #foryoupage ♬ bunyi asal – AnnaJoblingFC

Aileen mahu memaklumkan sesuatu kepada Farid namun hasratnya tidak kesampaian kerana suaminya itu sedang menyiapkan kerja.

Walaupun menegaskan ia perkara penting, namun Farid berkeras untuk menyiapkan kerja tersebut terlebih dahulu dan memaksa isterinya pulang.

Namun begitu, selepas isterinya beredar, Farid dilihat berdiri sebelum tiba-tiba ada seorang wanita lain keluar dari bawah mejanya sambil merapikan rambut.

“Wow, you lelaki pertama yang boleh relaks bila i buat ‘kerja’,” kata wanita berkenaan

Farid yang seolah-olah membetulkan seluarnya hanya tersenyum puas sambil memandang wanita tersebut sebelum mengalihkan mukanya.

Walau bagaimanapun, meninjau ke aplikasi X, terdapat segelintir penonton tidak mengec4m sebaliknya hanya meluahkan rasa beng4ng terhadap jalan cerita terbabit.

Melihat kepada episod ketiga drama ini, sememangnya ia tidak sesuai untuk ditonton lebih-lebih lagi bagi golongan kanak-kanak kerana did4kwa terdapat bab4k sebegitu.

Sekadar info, drama arahan Eyra Rahman ini mempunyai 20 episod dan baru ditayangkan di Astro Ria, terbitan Global Station Sdn Bhd.

Sumber: TikTok AnnaJoblingFC, X,

sumber omm

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*